pühapäev, 14. jaanuar 2018

Mis on toimunud peale Inglite aega

                                        


 Sellest hetkest kui saade eetris oli on Jussi tervis ka paranenud. Juss -Mathias enam sondist süüa ei saa , vaid sööme nüüd püreesid . Alustasime kuskil 2-3 nädalat tagasi selle ise söömisega ja oleme ka 800g juurde võtnud mis on  ikka väga suur asi sest siis on meil võimalik varsti sellest nööbist seal kõhupeal lahti saada. 
Nädal tagasi proovisime esimest korda Jussi panna kõhuli oli küll max 5 minutit aga talle täitsa meeldis ja peahoidmist on vaja  harjutada .Muidu hoiame juba päris hästi ette aga külgede peale tahab ikka vahepeal see peake ära vajuda. Meil käib ka vabatahtlikuna füsokas kes Jussile meeldib ja tema soov on ka Juss uuesti käima saada . Oleme võtnud sihiks Juss saada istuma tema 2 sünnipäevaks eks siis näha  kui see aeg on käes.


23 kommentaari:

  1. Tere, olen Jussikese pärast palju südant valutanud ja nüüd on nii hea meel leida see blogi. Tore, et otsustasite jagada tema paranemise lugu, mina elan kõigest südamest talle kaasa ja loodan koos teie perega kõige paremat. Paljud inimesed soovisid ka teie arvelduskontot,et otse aidata teie peret, kahjuks ei olnud seda leida. Kui võimalik, võiksite siia panna ka oma arve numbri. Hea meelega aitaksin pisutki. Soovin teile palju jaksu ja kannatust ja Jussile kiiret paranemisteekonda.

    VastaKustuta
  2. Nii vaprad! Palju palju jõudu tublidele vanematele ja väiksele õele!

    VastaKustuta
  3. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  4. Iga kord kui näen või loen midagi väikese Jussikese kohta tulevad pisarad silma:(
    Te olete nii tublid,vaprad ja võitlete edasi!
    Soovin Teile kõike kõige paremat:)
    Pisike palve oleks ka....ehk saaksite anda enda e-maili, sooviksin väga Jussikesele ühe vajaliku kingi teha:)

    VastaKustuta
  5. Tere! Küsiksin ka kas oleks võimalik konto numbrit edastada? Annetasin Inglite aja kaudu, kuid sooviksin ka otse Jussikest toetada. Kindlasti on veel inimesi, kes soovivad aidata :) minule läks Jussike väga hinge ja südamest soovin teile parimat ja kiiret paranemist!

    VastaKustuta
  6. Jah, ma ka just tahtsin konto kohta küsida. ��

    VastaKustuta
    Vastused
    1. tere ! me ei soovi avalikult jussi arve nri jagada
      kui muid kysimusi siis kirjutage. meilile carinakoppell@gmail.com

      Kustuta
  7. Wau, ma olen nii nii õnnelik, et saan ka nüüd kaasa elada Jussikese teekonnale. Pikalt juba mõtlesin, et mis on temast saanud, et kas on ikka parem. Annetasin Teile isegi! Samuti tulid pisarad esimest korda inglite saadet vaadates! Palju edu! Hoidke tervist!

    VastaKustuta
  8. Soovin kõike head ja kiiret paranemist!
    palun, kirjutage oma konto.

    VastaKustuta
  9. Mind huvitab just, et kas arstid on juba mingeid ravivõimalusi välja pakkunud. Nt inglite aja saates räägiti opist, kuidas seljaajule siirdatakse tüvirakke või kopsudele pannakse elektroodid, mis hakkavad ise hingamist kontrollima (et ei peaks hingamisaparaadi otsas olema). Või jääb võimalus, et laps õpib ise uuesti hingama?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. neid vastuseid ootame välismaalt , ja sellised asjad võtavad aega , ise muidugi loodame et pole neid oppe vaja

      Kustuta
    2. Saates ütlesite jah, et ootate vastust Inglismaalt. Ma mõtlesin, et äkki on midagi juba vastatud. Loodan samuti, et Jussike taastub ise.

      Kustuta
  10. Tere kaa mina annetasin teile. Mõtlesin et ei saa seda tegemata jätta. Endal ka lapsed, aga siigi. Mul on nii nii hea meel et jussi juba paremini läheb. Usun sellesse pisikesse poissi ja teisse, sest tean et see aeg läheb üle. Jõudu ja jaksu teile. Mare. Kertu. Keiti
    😘😘😘

    VastaKustuta
  11. Tere
    Nii tore, et Jussil on oma blogi ja veelgi toredam on, et tegelikult lootust parenemisele on, mis sellest, et paranemine võtab aega, peaasi, et te alla ei annaks ja leiaksite igast päevast kasvõi killukese positiivset emotsiooni.

    Väikese tähelepanekuna tahaksin ütelda, et blogi kirjastiili on väga raske lugeda, tuleks ilmselt valida mõni san-serif tüüpi font, mitte käsikirja stiilis kirjatüüp)

    VastaKustuta
  12. Tervisi Jussile ja perele, kosumist ja paranemist!

    VastaKustuta
  13. Carina, millist abi tee veel vajaks peale rahalise abi? Pean silmas abi suhtlemisel välismaa haiglate ja arstidega.
    Palju palju jõudu teile ja suurt tahtejõudu Jussikesele :)
    Terv. Kert

    VastaKustuta

Kolisime jussi blogi facebooki Link siin https://www.facebook.com/Juss-Mathiase-teekond-2331023990453205/?tn-str=k*F